Er zijn vier pijlers van geluk.

Misschien denk je: ik ben al gelukkig.

Maar als jij later terugkijkt op je leven, hoe tevreden ben je dan over het gevoel dat je nu het grootste gedeelte van de dag hebt?
Zou je daar trots op zijn en met volle voldoening, betekenis en zielsgeluk aan terugdenken?

Hoe zou je je gevoel deze week bijvoorbeeld omschrijven?

Als het zonnetje schijnt zit ik hier soms bijna iedere ochtend en avond.
Telefoon uit, focus aan, naar binnen keren.

Ik vind het heel prettig om op te gaan in de omgeving en ergens deel van uit te maken.
Het grotere geheel van de natuur en de wereld om me heen te voelen.

Mensen die vriendelijk naar me glimlachen.

Genieten van de zon en van elkaar.

Praten over het leven.

Ook al zit ik hier alleen, ik ben onderdeel van een omgeving.
Die heeft gevolgen voor mijn humeur, energie en gevoel van balans. Energetisch gebeurt er van alles.
De energie golft en vloeit zoals het water waar ik op uit kijk en ik voel de beweging ervan als een dans op een zomeravond.

Dat kan positief en negatief zijn.

“Nou, inderdaad”, hoor ik je mompelen.

Je hebt er elke dag mee te dealen. Op je werk, thuis, in de trein; zelfs in bed.

Dat je beïnvloed wordt door degene die bij je zit, is logisch. Maar in heel veel momenten van je dag word je negatief beïnvloed door voorbijgangers, de ruimte waar je verblijft, de energie van de samenleving, straling, voeding. Maar ook de stand van de maan en het seizoen. Om over de invloed van je gedachten, gevoelens en trauma nog niet te spreken.

Stel je voor hoe het zou zijn als je kunt kiezen wat je wel en niet wil binnenlaten. Als je vrede in jezelf behoudt. Uit je comfortzone kunt stappen omdat jij altijd stabiliteit bij je draagt. Hoe je leven zou zijn als je de weg vrij hebt gemaakt om je intuïtie te horen (dit gaan we samen doen) en de vleugels hebt om ernaar te leven. Zelfs met kinderen.

Intuïtie, vóelen wat je moet doen, is iets anders dan al die (soms ook mooie) aangeprate gedachten en beperkte overtuigingen waarop je je keuzes baseert. En dan ontstaat zielsgeluk.

Als je zielsgeluk in je leven wil creëren, gaat het om:
Flexibiliteit, Verantwoordelijkheid, Bewustzijn en Verbinding.

Werk met de Vier Pijlers van Geluk


Start met het healing- en opleidingstraject als je met je volle aandacht jezelf hierin wil ontwikkelen met mijn 1-op-1 begeleiding. Je krijgt extra materiaal dat alleen bedoeld is voor jouw situatie om je groei ook werkelijk te realiseren.


Ik geef je:
Wekelijks leer- en reflectieopdrachten mee aan de hand van tekst en/of video. Je krijgt tekst, uiteenlopende opdrachten en vragen, je leert zelfhelingsoefeningen en beschermtechnieken vanuit de Qigong en Chakrahealing en ontvangt eft-tappingsessies voor het transformeren van hardnekkige patronen en emoties.
Daarbij krijg je feedback, herinneringen om het daadwerkelijk te gaan doen en advies.
Je ziet en houdt bij wat het je oplevert en we blijven in gesprek over wat er nodig is; ik maak het voor je en train je erin.
Iedere week werk je aan een doel, ontwikkeld op basis van één van de vier Gelukspijlers; je integreert ze in de praktijk en we zoomen in op alle aspecten van je leven.
– We werken aan je natuurlijke flow om meer ontspannen en efficiënt te leven.
– We plannen voor de komende maanden healingsessies in om resultaat te versnellen. We openen dan je pijnappelklier voor intuïtieve ingevingen en focussen op het wegnemen van hardnekkige negatieve overtuigingen, pijn en ziekteverschijnselen in je lichaam en mindset en we doen oefeningen waardoor je in contact komt met je onbewuste om te voelen wat er werkelijk leeft.
– Je gaat uit je comfortzone, geluk en avontuur ervaren aan de hand van uitdagingen die je in interactie met je omgeving kunt gaan uitvoeren.

Daarbovenop ontvang je nog een flinke bonus:

Bonus: Je ontvangt na afloop van het programma een jaar lang maandelijks inspirerende vragen over jezelf die je scherp houden en uitdagingen die je kunt uitvoeren in de praktijk, gebaseerd op jouw antwoorden. Gratis.

Want als je mij zou vragen: Suzanne, wat zou jij doen in mijn geval?

Dan zou ik zeggen:

1. Ruim energetische blokkades op, belichaam jezelf, zuiver je pijnappelklier zodat je flexibel en stromend bent
2. Leer traumapatronen herkennen en transformeren zodat ze je keuzes niet beïnvloeden, wees in een staat van bewustzijn
3. Creëer de juiste flow en feeling in je dag, voel en neem volledige verantwoordelijkheid
4. Integreer je Hogere Zelf en hogere missie in je aardse, nuchtere leven (en verleden) via de verbinding met het Universum.

Door flexibel, bewust, verantwoordelijk en verbonden met een hoger doel te zijn, voed je de frequentie van liefde en zuiverheid in jezelf en in de wereld.

Dus… als je je soms alleen, angstig of onbestemd voelt… En feeling hebt met energetisch werk maar nog niet de oplossing hebt gevonden om ze te integreren in een gelukkig, spiritueel én nuchter leven vol avontuur…

Een leven waarin je voelt dat alle puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en jij de touwtjes in handen hebt om je eigen regels te bepalen en flexibel mee te deinzen op de flow van je intuïtie. Zelfs met kinderen.

Vul dan het aanmeldformulier in met een aantal persoonlijke en inhoudelijke vragen zodat ik je behoefte beter leer kennen. Hierna kun je in mijn agenda direct een gesprek inplannen om het hierover te hebben. Gratis.

Aanmelden

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl