Ontvang 10% korting

Blijf op de hoogte en ontvang 10% korting op een product of dienst naar keuze

  I’m Inspired

   

  Maart


  Lezing Reflexintegratie
  Hoe ontwikkelt het brein zich tijdens de zwangerschap en eerste kinderjaren, wat doen primaire reflexen en hoe verhoudt de ontwikkeling van het brein zich tot leer- en gedragsproblemen?

  Op 10 maart vertel ik je er alles over.
  Wil je bij de lezing aanwezig zijn, kijk dan in de agenda voor meer informatie en aanmeldopties.

   

  April


  Groepssessie: Misbruik
  Wanneer je met misbruik te maken hebt gehad, kan dit levenslang impact hebben op je gedrag, gedachten en gevoelens. Zeker wanneer je met dubbele gevoelens over je gedrag van die periode rondloopt en jezelf gedachten, gevoelens of gedrag kwalijk neemt. Maar weet je dat er een logische reden is waarom je deed wat je deed?

  In een veilige, kleine groep van ervaringsexperts leer je hoe het brein en het lijf reageert tijdens misbruik. Waarom je bepaalde dingen hebt gedaan zoals je ze hebt gedaan.
  Nieuwe inzichten willen, erkenning en gehoord worden zijn belangrijke doelen van deze bijeenkomst als eerste en misschien laatste stap naar heling.

  Houd de agendapagina in de gaten voor de eerstvolgende datum.

   

  Juni


  Dag van Reflexen en Hoogsensitiviteit

  Het weekend van 21 en 22 juni staat landelijk in het teken van Hoogsensitiviteit. Landelijk zal dit thema op verschillende plekken onder de aandacht worden gebracht, onder leiding van Esther Bergsma, auteur van het boek ´´Hoogsensitieve kinderen´´.

  Op 21 juni vertegenwoordig ik samen met mijn collega het Noorden, waar de rol van stress, trauma, allergieën en reflexen in relatie tot hoogsensitiviteit op deze dag onder de aandacht wordt gebracht.

  Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom om langs te komen. Er wordt een lezing gegeven en er zal een massagetafel aanwezig zijn om zelf te ervaren wat je kunt doen bij hoogsensitieve klachten. Voor kinderen zullen er speelse oefeningen en activiteiten worden verzorgd om primaire reflexen te integreren, die klachten bij hooggevoeligheid kunnen verminderen wanneer je ze op langere termijn toepast.

  Suzanne Iwema

  Healer – Coach – Auteur

  Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
  06-12517446
  info@suzanneiwema.nl