Suzanne Iwema.

Opleider & Ondernemer - Toegepast Psycholoog & Energetisch Therapeut

Ondernemen vanuit je hoogste potentie door de energiestromen van jezelf en je bedrijf te beschermen, te sturen en te reinigen van blokkades.
Join the academy of energy en word Master of Energy.

What´s inside?.

Healing opleiding

Onderneem vanuit je hoogste potentie met behulp van concrete veranderingen en werkbare healingstechnieken die je energie en die van je bedrijf beschermen, versterken en reinigen.

Cursus Eft

Volg de cursus eft om met de tappingmethode altijd en overal aan je traumapatronen te kunnen werken, die je in de weg staan om je werkelijke missie te leven en stappen te zetten.

Traumagroepssessies

Volg eft-groepssessies om met ervaringsdeskundigen onder elkaar op niet-uitputtende wijze, anders dan EMDR te werken aan gezonde herprogrammering gelinkt aan het trauma.

In wat voor flow zou je zijn als je healingstechnieken kon toepassen op jezelf en je bedrijf?

Volg de opleiding via het Exclusive Membership van de Academy of Energy.

Wie zou je zijn als je wist waartoe je werkelijk in staat bent?

Leer zelfstandig eft-tappingsessies te creëren, en:

  • Ontdek intuitieve inzichten en helderheid in je ondernemersmissie: wat wil je werkelijk? Tijd om met je onbewuste in contact te komen en het te doorvoelen.
  • Leer altijd en overal aan je traumapatronen te werken omdat ze je in de weg staan om gezonde, carrieregerichte stappen te zetten: wat is nu mogelijk en noodzakelijk om dat wat je voelt, in je leven te kunnen manifesteren?
  • Met behulp van eft emotieregulatie ben je in 10 minuten in die flow en uit de twijfel, ook indien je gestoord of afgeleid wordt: perfect voor drukke ouders.
Zou je het geloven als ik je zou zeggen dat je je gevoelens in 10 minuten kwijt kunt zijn met een quickfix, en dat terwijl je gestoord wordt door anderen?

Kies voor emotieregulatie met begeleide eft-tapping vanuit je eigen plek

If you´re looking for a little more inspiration.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl