Ontvang 10% korting

Blijf op de hoogte en ontvang 10% korting op een product of dienst naar keuze

  Taking your body back – after sexual abuse

  Je lichaam is van jou. Je mag je ermee verbinden.

  Dat klinkt simpel, maar als je eenmalig of langere tijd seksueel misbruikt bent is het niet (altijd) zo voor de hand liggend. Misschien ervaar je dat het lastig voor je is om je te ontspannen of herken je dat je blokkeert tijdens aanraking of intimiteit.

  Niet gek, want het primaire deel van je brein dat zich als eerste ontwikkelt zorgt ervoor dat je tijdens gevaarlijke, traumatische momenten reflexmatig handelt en je spieren aanspant om in actie te kunnen komen. Je vecht, vlucht of bevriest. Veel slachtoffers van seksueel misbruik bevriezen. Als dit gebeurt, dissocieer je je van jezelf om de hevigheid van de situatie minder te voelen en de situatie aan te kunnen. Het lijkt wel alsof je boven jezelf en het moment zweeft waardoor je niet bij je lichaam, gedachten en emoties komt. Een primaire, logische reactie in het moment, maar minder handig als het je (normale) seks- en liefdesleven betreft.

  Tijdens de bijeenkomst doen we gezamenlijk een EFT-tappingsessie op de geblokkeerde thema´s en gevoelens die ingeprent zijn en je onbewust nog in de weg zitten.

  Met EFT kun je de lading verminderen van hersengebieden die (ten onrechte) overactief worden op het moment dat je met intimiteit geconfronteerd wordt. Door de lading te verminderen zal je lichamelijk en emotioneel minder blokkeren en meer in het moment aanwezig zijn.

  Maximaal 4 deelnemers.
  Bijdrage: 27,50,-
  Opgave en betalen kan hier:

   

   

  • 00

   dagen

  • 00

   uren

  • 00

   minuten

  • 00

   secondes

  Datum

  dec 25 2022

  Tijd

  20:00 - 21:45

  Locatie

  Suzanne Iwema
  Multatulistraat 154, Groningen

  Post a Comment:

  Suzanne Iwema

  Healer – Coach – Auteur

  Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
  06-12517446
  info@suzanneiwema.nl