Moving forward: after dealing with abortion

Ervoor kiezen om afscheid te nemen van je kindje is een ingrijpende, tegenstrijdige en soms eenzame ervaring. Een ervaring die je waarschijnlijk vooral alleen hebt moeten doorstaan.
Misschien herken je bij jezelf gevoelens van schaamte of schuld en de neiging om je ervaring geheim te houden, weg te drukken of te willen vergeten. Maar dat heelt je niet.

Belangrijk is dat je je keuze een plekje geeft en rust en vergeving ervaart in de situatie. Dat kan.

Je kunt je kindje bestaansrecht geven. Je bent moeder geworden en dat heeft je in beweging gebracht. Ook als jullie elkaar hebben losgelaten. Door ernaar te kijken zeg je ´ja´ tegen je volledige zijn en die van je kindje.

Maar met aandacht en liefde naar de gebeurtenis kijken kan lastig zijn.
Ik nodig je daarom van harte uit om iets te delen en de zwaarte van de situatie eraf te halen met behulp van Emotioneel Freedom Techniques (EFT).

EFT is een liefdevolle methode om emoties, stress en trauma met behulp van energetische drukpunten om te zetten in gevoelens van vergeving, acceptatie, liefde en ontspanning. Door te tappen op de drukpunten in combinatie met het uitspreken van woorden, kunnen de overactieve (getraumatiseerde) hersengebieden ontladen en weer normaal gaan functioneren. Je zal dan merken dat je in het dagelijks leven andere gedachten en emoties rondom het verleden gaat ervaren.

Tijdens de bijeenkomst doen we vanuit ontspanning en veiligheid, twee EFT-tappingsessies op de geblokkeerde thema´s en gevoelens die ingeprent zijn. Met respect voor onszelf en respect voor de ander: er wordt niets geforceerd.

 

Bijdrage: 27,50,-
Opgave en betalen kan hier:

The event is finished.

Datum

nov 19 2021
Expired!

Tijd

16:00 - 17:30

Locatie

Edanz, Centrum voor Bewustwording en Ontwikkeling
Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl