Kom los van pijn, zak in je lichaam, sluit je ogen en laad jezelf op met een ontspannende, energetische behandeling op de behandeltafel.

Praktisch:
Voorafgaand bespreken we in een gesprek van 20 minuten hoe het met je gaat en kun je aangeven of je wilt dat er tijdens de behandeling extra aandacht wordt besteed aan bepaalde lichamelijke of emotionele klachten of uitdagingen.
Tijdens de behandeling van 45 minuten wordt er niet gepraat en mag je je overgeven aan alles wat je voel

Dieperliggende trauma´s, blokkades en patronen kunnen worden aangeraakt tijdens een behandeling. In welk tempo je hierin mag loslaten verschilt per persoon. En: het is niet altijd te sturen. Soms dient er eerst iets anders te worden opgeruimd voordat je aan de slag kunt met hetgeen waarvoor je komt. Als je hier gericht mee aan de slag wilt plannen we meerdere sessies in.

Vertrouw erop dat alles precies op het juiste moment en in het juiste tempo zal plaatsvinden. Ik begeleid je, soms met woorden, om je dieper te laten verbinden met jezelf en te ontspannen. Overgave is de weg naar heling.

Laat me je even meevoeren…

Sluit eens je ogen. Haal een paar keer diep en rustig adem, terwijl je je aandacht naar een klein punt in het midden van je borstkas brengt, ter hoogte van je hart. Dit puntje van licht is er altijd en altijd voor je beschikbaar. Stel je nu voor dat je jezelf zo klein maakt dat je erin past. Het licht omringt je hele zijn en zelfs nog verder om je heen. Precies zo ver als passend is bij jou op dit moment. Je bevindt je op een plek waar je volledig veilig en geborgen bent. Waar je verbonden bent met het universum en alle antwoorden kunt vinden.

Je bent nu kalm. Warm, geliefd. Alles wat op dit moment in je leeft aan overtuigingen, gedachten en gevoelens mag hier zijn volledige ruimte innemen. Je kunt het aanschouwen als golven van licht, waarvan de één zich groter, dichterbij of in je lijf bevindt dan de ander. Sommige golven drijven langzaam af, ver buiten deze ruimte. Je hebt ze niet meer nodig.

Alles wat je aandacht trekt, mag en wil gezien worden.

Je realiseert: Alles wat je kunt observeren en voelen, ben je niet. Je kunt meebewegen en loslaten zodra je het voldoende aandacht hebt gegeven en het je niet meer dient.

Wie jij bent? Jij bent die ruimte. Het licht om en door je heen en alles wat zich er emotioneel, lichamelijk en mentaal in beweegt.

Zit het ergens vast op dit moment of voel je je gebalanceerd, opgeschoond en vrij?

Als je stress en blokkades ervaart of hardnekkige patronen en trauma´s wil gaan loslaten, kan energetisch werken je daar effectief bij helpen. Een behandeling kan ook goed helpen als je je lichaam wilt ontgiften van schadelijke voedingsstoffen, je hormonen in balans wilt brengen, bij pijnklachten en blessures. In een aantal sessies kun je de oorzaak in beweging brengen en in balans komen.

Hoe fijn is het als je…

  • De stap kunt zetten om in een energetische behandeling contact te maken met het licht in en om je heen en alles waar het vast zit om meer ontspannen te leven.
  • Als je ruimte kunt maken voor nieuwe inzichten en meer liefde en flow in je leven door los te laten wat je niet meer dient.
  • Zodat je handen en voeten kunt geven aan wie je werkelijk bent.
  • En, indien je ook lichamelijke ongemakken ervaart, zo snel mogelijk zonder pijnklachten verder kunt gaan.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl