Een energetische behandeling

Sluit eens je ogen. Haal een paar keer diep en rustig adem, terwijl je je aandacht naar een klein punt in het midden van je borstkas brengt, ter hoogte van je hart. Dit puntje van licht is er altijd en altijd voor je beschikbaar. Stel je nu voor dat je jezelf zo klein maakt dat je erin past. Het licht omringt je in je hele zijn en zelfs nog verder om je heen. Precies zo ver als passend is bij jou op dit moment. Je bevindt je op een plek waar je volledig veilig en geborgen bent. Waar je verbonden bent met het universum en alle antwoorden kunt vinden.

Je bent nu kalm. Warm, geliefd. Alles wat op dit moment in je leeft aan overtuigingen, gedachten en gevoelens mag hier zijn volledige ruimte innemen. Je kunt het aanschouwen als golven van licht, waarvan de één zich groter, dichterbij of in je lijf bevindt dan de ander. Sommige golven drijven langzaam af, ver buiten deze ruimte. Je hebt ze niet meer nodig.

Je ontdekt: Alles wat je aandacht trekt, mag en wil gezien worden.

Je realiseert: Alles wat je kunt observeren en voelen, ben je niet. Je kunt meebewegen en loslaten zodra je het voldoende aandacht hebt gegeven en het je niet meer dient.

Wie jij bent? Jij bent die ruimte. Het licht om en door je heen, het water in je.
Flowing through space and connected with all.

Zit je (ergens) vast of ben je in flow met alles dat is?

Als je voelt dat je lichamelijk, mentaal of emotioneel stress ervaart of hardnekkige patronen en trauma´s wil gaan loslaten, kan een behandeling je daarbij helpen. Zie het niet als falen maar wees trots dat je aandacht hebt voor jezelf en je voorbereidt op een liefdevoller en gezonder leven.

? Hoe fijn is het als je de stap kunt zetten om in een energetische behandeling contact te maken met het licht in en om je heen en alles wat gezien wil worden.
? Als je ruimte kunt maken voor nieuwe inzichten en meer liefde in je leven door los te laten wat je niet meer dient.
? Zodat je ten volle handen en voeten kunt geven aan wie je werkelijk bent en een fijn leven kunt creëren waar je energie voor hebt en energie van krijgt.

Remember: happy people make a happy world.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl